ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 66 - περίληψη

Η Μπαχάρ και τα παιδιά στα χέρια του Νεζίρ!
pic
03/05/2019 - 11:01

O Αρίφ ανακρίνεται, αλλά καθώς όλα όσα θα μπορούσε να πει για να γλυτώσει την προφυλάκιση θα έθεταν σε κίνδυνο την Μπαχάρ και τα παιδιά, προτιμά να μην απαντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Αρίφ διακινδυνεύει την ελευθερία του για χάρη της Μπαχάρ!

Την ίδια ώρα, στο σπίτι ο Σαρπ και η Μπαχάρ προσπαθούν να ανασυνταχθούν. Η απομάκρυνση των ανδρών του Σουάτ έχει σαν συνέπεια να μείνουν χωρίς προμήθειες, οπότε ο Σαρπ αναγκάζεται να βγει για να πάει για ψώνια. Αυτή είναι η κίνηση θα αποδειχθεί καθοριστική για τη ζωή του.

Ο Νεζίρ φθάνει στο σπίτι και το ότι δεν βρίσκει τον Σαρπ δεν τον στεναχωρεί, αφού ξέρει ότι παίρνοντας μαζί του την Μπαχάρ και τα παιδιά δε θα αργήσει να τον δει να του χτυπά την πόρτα.. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Σαρπ δε θα είναι σε θέση να πάει να αναζητήσει την οικογένεια του. Τι του έχει συμβεί;

Η Χατιτζέ έχει εναποθέσει στον Εμρέ τις ελπίδες της για τη σωτηρία της Σιρίν και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Τζεϊντά. Η ζήλια της κοπέλας είναι τόση που δεν καταλαβαίνει ότι πληγώνει τη Χατιτζέ με τα σχόλια της. Ωστόσο, αν άκουγε τη συνομιλία και τη συμφωνία της Σιρίν με την Ιντίλ, η Χατιτζέ θα καταλάβαινε ότι η κόρη της έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει προς την αρετή!

Ο Σαρπ σε άθλια κατάσταση δεν καταφέρνει να ειδοποιήσει κανέναν, ενώ η Μπαχάρ με τα παιδιά περνούν τη νύχτα στο σπίτι του Νεζίρ. Εκείνος απορεί γιατί ο Σαρπ δεν έχει φθάσει ακόμα στην πόρτα του να τους αναζητήσει…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: