ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 65 - περίληψη

Ο Αρίφ συλλαμβάνεται, ενώ ο Νεζίρ μαθαίνει που κρύβεται ο Σαρπ!
pic
25/04/2019 - 11:48

Ο Σαρπ είναι πολύ στεναχωρημένος από τη φυγή της Πιρίλ και των παιδιών από το σπίτι. Η Μπαχάρ του λέει ότι πρέπει να προσπαθήσει να συνέλθει γιατί η Νισάν και ο Ντορούκ δεν αντέχουν να τον βλέπουν έτσι κι εκείνος της λέει ότι θα προσπαθήσει, αλλά έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα. Δυστυχώς, το προαίσθημα του Σαρπ είναι αληθινό. Ο Νεζίρ έχει βάλει κοριούς στη σουίτα που μένει η Πιρίλ στο ξενοδοχείο και η παρακολούθηση έχει αρχίσει. Ο Νεζίρ είναι σίγουρος ότι κάποιος θα αναφέρει που βρίσκεται το σπίτι που κρύβεται ο Σαρπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Ο κανόνας της Μπαχάρ γίνεται φάρμακο για τον Σαρπ!

Η Μπαχάρ προσπαθεί να εμψυχώσει τον Σαρπ και του λέει ότι όποιο κι αν είναι το σχέδιο του εκείνη θα τον βοηθήσει να το υλοποιήσει. Ποια είναι η απάντηση του Σαρπ που θα προκαλέσει ρίγη πανικού στην Μπαχάρ; Το ότι ο Νεζίρ αποσύρει τους άνδρες του και αφήνει το σπίτι αφύλακτο μεγαλώνει την ανησυχία της.

Ο Εμρέ καλεί την Τζεϊντά να βγουν για φαγητό κι εκείνη είναι πολύ χαρούμενη. Μετά το φαγητό την παίρνει μαζί του σε ένα πάρτι που είναι καλεσμένος. Γιατί η κοπέλα απογοητεύεται αντί να χαρεί;

Η Χατιτζέ βρίσκει το βραχιόλι που έκανε δώρο ο Σουάτ στη Σιρίν και της ζητά εξηγήσεις. Η Σιρίν ισχυρίζεται ότι το βραχιόλι είναι ψεύτικο και ότι άδικα την κατηγορεί η μητέρα της. Ωστόσο, πέφτει από τα σύννεφα όταν λίγο αργότερα η Χατιτζέ της ζητά συγνώμη και της λέει πως ο κοσμηματοπώλης της επιβεβαίωσε πως το βραχιόλι ήταν πράγματι ψεύτικο.

Ενώ ο Νεζίρ περιμένει να μάθει που βρίσκεται ο Σαρπ, φροντίζει να απαλλαγεί από τον Αρίφ. Ο άνδρας συλλαμβάνεται για κατοχή ενός όπλου που δεν έχει ξαναδεί ποτέ!

Ο Σουάτ ενημερώνεται από τον Μουνίρ για τους κοριούς που έχει βάλει ο Νεζίρ στο δωμάτιο της Πιρίλ. Αντί να τρομάξει και να προειδοποιήσει την Πιρίλ, μία σατανική ιδέα γεννιέται στο μυαλό του…

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: