Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 26 - περίληψη

Η Οϊκιού αποκτά για πρώτη φορά οικογένεια! Θα βοηθήσει αυτό την υγεία της;
pic
19/04/2019 - 10:00

O Ντεμίρ και ο Ουγούρ οδηγούνται στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη τους, ενώ η Οϊκιού επιστρέφει στο ορφανοτροφείο. Η μικρή προσπαθεί να διατηρεί ζωντανή την ελπίδα της ότι ο πατέρας της θα έρθει σύντομα να την πάρει ξανά στο σπίτι τους, αλλά η πραγματικότητα δεν τη βοηθά. Τελικά, η στεναχώρια στέλνει ξανά την Οϊκιού στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Η Οϊκιού καταρρέει από την έλλειψη του Ντεμίρ!


Η Τζαντάν, που βρίσκεται στο πλευρό της Οϊκιού από την πρώτη στιγμή, καταφέρνει να εξασφαλίσει στο κοριτσάκι λίγα λεπτά χαράς. Λίγα λεπτά που αρκούν για να βυθίσουν τον Ντεμίρ στις τύψεις και την απογοήτευση. Ευτυχώς, τα συναισθήματα αυτά δε θα κρατήσουν πολύ. Ο δικηγόρος που έχει προσλάβει η Τζαντάν έχει πολύ ευχάριστα νέα!

Ντεμίρ και Ουγούρ αφήνονται ελεύθεροι και η πρώτη έγνοια του Ντεμίρ είναι να πάει να πάρει την Οϊκιού από το ορφανοτροφείο. Η Οϊκιού τον περιμένει πως και πως, ενώ έχει σχεδόν μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει. Ωστόσο, η διευθύντρια του ορφανοτροφείου γκρεμίζει τα όνειρα πατέρα και κόρης.

Η Τζαντάν προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ντεμίρ, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Μέχρι τη στιγμή που σκέφτεται να υλοποιήσει το αρχικό της σχέδιο με τον Ντεμίρ στο ρόλο του Μουράτ! Ο Ντεμίρ πετάει στα σύννεφα!

Οι διαδικασίες γίνονται γρήγορα και ο Ντεμίρ με την Τζαντάν βρίσκονται παντρεμένοι και μαζί με την κόρη τους στο σπίτι τους. Την ίδια ώρα, ο Τζεμάλ βρίσκεται στη φυλακή, αφού η αστυνομία βρήκε στο σπίτι τους τις πολύτιμες πέτρες που είχε κλέψει ο Ντεμίρ. Δυστυχώς, όχι για πολύ…

Ο Ουγούρ, που έχει υποσχεθεί στη μητέρα του να μην της χαλάει κανένα χατίρι πια, βρίσκεται ξανά να πίνει τσάι με τη γυναίκα που η μαμά Χατζή του έχει διαλέξει για νύφη. Εκείνος, βρίσκει τρόπο να πάει να βρει την αγαπημένη του Σεβγκί και, μάλιστα, καταφέρνει να κερδίσει τη συγχώρεσή της. Αυτό που δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί είναι η ταυτότητα του πατέρα της Σεβγκί.

Ο Τζεμάλ καταφέρνει να αποφυλακιστεί και το μόνο που θέλει είναι να εντοπίσει τα ίχνη της Ασού. Ψάχνοντας στο παλιό της διαμέρισμα να βρει κάτι που θα τον οδηγήσει κοντά της, βρίσκει το ημερολόγιο της κοπέλας. Κι εκεί, το μήνυμα που του έχει αφήσει…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: