ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - επεισόδιο 8 - περίληψη

Ο Ταχίρ σώζει τη ζωή του Βεντάτ!
pic
19/03/2019 - 13:53

Η Νεφές είναι έτοιμη να σκοτώσει τον Βεντάτ στο κελί του έστω και αν το τίμημα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή για την πράξη της. Λίγο πριν η Νεφές τραβήξει την σκανδάλη εμφανίζεται ο Ταχίρ που έφυγε εσπευσμένα από τον αρραβώνα και της παίρνει το όπλο από το χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ PROMO VIDEO ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Η Νεφές δέχεται να φύγει στη Ρωσία!

Η  Εϊσάν επισκέπτεται τον έξαλλο Βεντάτ στη φυλακή και επιχειρεί να τον ηρεμήσει λέγοντάς του ότι η Νεφές θα αποσύρει την μήνυση, αν αφήσει ήσυχο τον Ταχίρ.

Η Νεφές αποδέχεται τη συμφωνία Μουσταφά και αποφασίζει να φύγει με τον γιο της και να πάει μέσω Γεωργίας στην Ρωσία με σκοπό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Η Εϊσάν προειδοποιεί τον Μουσταφά ότι ο Βεντάτ είναι πιο επικίνδυνος μέσα από τη φυλακή, γιατί είναι πολύ θυμωμένος και ότι δεκάδες άνθρωποί του μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοτώσουν τον Ταχίρ. Για να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία η Εϊσάν του λέει αν την βοηθήσει να βγει ο Βεντάτ από τη φυλακή και δώσει τη Νεφές θα επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους και θα πάψουν να ενοχλούν την οικογένεια Καλελί.

Στο μεταξύ η μητέρα της Μερτζάν μαζί με την ίδια και την αδελφή της πηγαίνουν στην μητέρα του Ταχίρ για να ζητήσουν εξηγήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούν στο χωριό σχετικά με τη σχέση του με την παντρεμένη γυναίκα.

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: