Κρίση ή προσπάθειες για μωρό; Τι συμβαίνει με το γάμο του Κενάν Ιμιρζαλίογλου;

Καιρό τώρα το ζευγάρι δεν κυκλοφορεί μαζί....
pic
18/02/2019 - 07:24
Ο γάμος του Κενάν Ιμιρζαλίογλου με τη Σινεμ Κομπάλ έχει απασχολήσει πολλές φορές τις δημοσιογραφικές στήλες. Κι εκεί που μιλούσαν για διαζύγιο. τώρα μιλούν για ένα μωρό! Οι λόγοι για αυτή τη μεταστροφή είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με την παρουσία του γοητευτικού ηθοποιού σε ένα κέντρο υγείας και μάλιστα δύο φορές τους τελευταίους μήνες. Στην αρχή οι δημοσιογράφοι είχαν υποθέσει ότι ο 45χρονος Κενάν είχε επισκεφθεί την κλινική για αισθητικούς λόγους. Εκείνος τότε διέψευσε την είδηση λέγοντας: "Εδώ και 20 χρόνια δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο, τώρα θα το κάνω;".
Τη δεύτερη φορά ο ηθοποιός βρέθηκε πάλι στο ίδιο κέντρο υγείας από τις 10:00 το πρωί, ενώ έμεινε εκεί για 6 ώρες. Στην έξοδο του από την κλινική, ξαφνιάστηκε μόλις είδε τους δημοσιογράφους. οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά και εκείνος τους ευχαρίστησε. Φαινόταν εξουθενομένος και είπε ότι ο λόγος της επίσκεψής του ήταν μια ίωση.
Όπως έγινε όμως αργότερα γνωστό ο ηθοποιός έβγαλε εκεί το γονιδιακό του χάρτη, ο οποίος μετά από εξετάσεις αίματος και σάλιου, περιγράφει τα χρωμοσώματα των γονιδίων. Ο χάρτης χρησιμεύει για ειδικές θεραπείες, ενώ μπορεί και να λύσει τα προβλήματα ζευγαριών που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί! Αυτό έμαθαν οι δημοσιογράφοι, είδαν και τη φωτογραφία που ανέβασε η Σινέμ Κομπάλ την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και μιλούν για προσπάθειες του ζευγαριού να γίνουν γονείς. 
 
Αν το θέλουν , τους το ευχόμαστε!  

 
Πηγή:   http://www.hurriyet.com.tr/galeri-virus-mu-genclik-asisi-mi-kenan-imirzaliogluna-ne-oldu-41111918?p=5
             http://www.milliyet.com.tr/kenan-imirzalioglu-klinikte-alti-magazin-2825421/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: