Κιβάντς Τατλιτούγ - Κενάν Ιμιρζαλίογλου: θα κονταροχτυπηθούν;

Απέναντι τους θέλουν τα αντίπαλα κανάλια στην Τουρκία!
pic
09/02/2019 - 10:00

Φήμες για τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στον Κιβάντς Τατλιτούγ και τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου κυκλοφορούν στη γείτονα χώρα. Αν ισχύει, νικητές σίγουρα θα είναι οι τηλεθεατές!Εδώ και κάποιο καιρό είχε διαρρεύσει η είδηση ότι ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου ετοιμάζει καινούργια σειρά με το κανάλι TRT1. Μάλιστα, η είδηση επιβεβαιώθηκε και το κανάλι δεν διέψευσε την ύπαρξη καινούριου πρότζεκτ. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου έχει ήδη κάνει τις ανάλογες συναντήσεις και αυτή τη στιγμή το σενάριο ολοκληρώνεται.

Αυτό που δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι πρότινος είναι ότι ο στόχος του καναλιού TRT1 είναι να βρεθεί το αντίπαλο δέος για το "Carpisma". Για το λόγο αυτό επέλεξαν τον μελαχρινό Κενάν Ιμιρζαλίογλου να αναμετρηθεί με τον ξανθό Κιβάντς Τζτλιτούγ.

Η καινούργια τηλεοπτική σειρά που θα γυρίσει ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου θα είναι η κλασική ιστορία ενός "μάγκα", ενώ στη σειρά θα πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Αλί Ριζά. Προς το παρόν, το όνομα της σειράς δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης.  

Πηγή:http://www.milliyet.com.tr/jon-carpisma-si-magazin-2823520/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: