Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 84 - περίληψη

Η Εσμά δραπετεύει από την πραγματικότητα! Κινδυνεύει;
pic
08/02/2019 - 10:30

Η Εσμά εξηγεί στον Γκαρίπ για ποιο λόγο βρέθηκε στο σπίτι του ζητώντας του να την παντρευτεί. Ο Γκαρίπ μάλλον δε χαίρεται πολύ όταν συνειδητοποιεί ότι η Εσμά θέλει να τον παντρευτεί για να τιμωρήσει τα παιδιά της. Και η Εσμά απογοητεύεται και από αυτόν… Πίσω στο διαμέρισμα των Μποράν έχει ξεσπάσει θύελλα. Ο Φικρέτ κατηγορεί την Ιπέκ για την πρωτοβουλία της να κάνει το τεστ DNA, ενώ εκείνη υπερασπίζεται την επιλογή της. Πάντως, τα αποτελέσματα του τεστ φθάνουν και στα χέρια της Ουλφέτ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Η Ουλφέτ παίρνει την επίσημη απάντησή της!

Ο Φαρούκ, από την άλλη, είναι πολύ στεναχωρημένος για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα του. Η στεναχώρια του ενισχύεται με αγωνία όταν ο Γκαρίπ του λέει ότι η Εσμά έφυγε από το σπίτι του χωρίς να του πει που πάει. Που την έχουν οδηγήσει τα βήματά της; Η Ουλφέτ αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει με τα ανίψια της και παρά το θυμό τους κατορθώνει όχι μόνο να την ακούσουν, αλλά και να την καταλάβουν, για πρώτη ίσως φορά.

Η έκπληξη που νιώθει ο Αντέμ βλέποντας την Εσμά να κοιμάται στο κρεβάτι του είναι τεράστια. Είναι όμως δυστυχώς το ίδιο μεγάλη η έκπληξη που αισθάνεται η Εσμά βλέποντας τον Αντέμ στο …δωμάτιό της! Ο Φαρούκ φθάνει λίγο αργότερα να πάρει την Εσμά από το αρχοντικό. Θα δεχτεί εκείνη να τον ακολουθήσει; Η επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Εσμά και τα παιδιά θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να της δείξουν πόσο πολύ την αγαπάνε.

Η Σενέμ πιστεύει ότι δε θα καταφέρουν τίποτα με λουλούδια και γλυκά και αναλαμβάνει εκείνη να ετοιμάσει μια έκπληξη για την Εσμά. Άλλωστε, η Σουρεϊγιά και η Ιπέκ δεν προλαβαίνουν, αφού για τις δύο είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά! Ωστόσο, η Σουρεϊγιά είναι η πρώτη που δίνει τις ευχές της στην Εσμά και καταφέρνει να τη συγκινήσει.

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: