Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 83 - περίληψη

Η Εσμά μαθαίνει για το τεστ DNA!
pic
01/02/2019 - 09:00

Ο Φαρούκ με το Φικρέτ συζητάνε το φλέγον θέμα όταν τους διακόπτει η Εσμά, η οποία καταλαβαίνει ότι κάτι της κρύβουν. Μήπως όμως κι αυτή δεν κρατάει μυστικό ποιο είναι το θέμα που της χωρίζει με την Ουλφέτ.

Η Γκιουνές, που είναι γοητευμένη από τον Αντέμ, επικοινωνεί μαζί του κι εκείνος την προσκαλεί σε δείπνο. Στους Μποράν, την ώρα του δείπνου απουσιάζει η Ιπέκ,  η οποία βρίσκεται σε μια κοσμική εκδήλωση. Εκεί θα συναντήσει τον Οκάν και θα ακούσει από τα χείλη του μία πολύ δελεαστική πρόταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: Τι θέλει ο Οκάν από την Ιπέκ;

 Ο Αντέμ και η Γκιουνές βρίσκουν πολύ ευχάριστη ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ενώ μεταξύ τους φαίνεται πως υπάρχει και μεγάλη έλξη.

Ο Φαρούκ βρίσκει μόνη της την Εσμά και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση της με τον Φεβζί. Εκείνη παραξενεύεται από τις ερωτήσεις του γιου της, ενώ εκείνος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τόσο μεγάλο μυστικό για τόσα πολλά χρόνια.

Ο Φικρέτ δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από την εικόνα του δολοφονημένου Χαλίμ και αναζητά παρηγοριά στην Ιπέκ, που έχει μείνει στο σπίτι της μητέρας της. Το ενδιαφέρον της Ιπέκ, όμως, είναι στραμμένο στον Οκάν, που την επόμενη μέρα την καλεί στο γραφείο του και της κάνει επίσημη επαγγελματική πρόταση παρουσία του Φαρούκ. Πριν εκείνος προλάβει να σκεφτεί αν θα ήθελε να δουλεύει με την Ιπέκ, η κοπέλα του λέει ότι τα ξέρει όλα για το θέμα του Γκαρίπ και τον φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα!

Η ημέρα του δικαστηρίου για το  διαζύγιο του Αντέμ και της Ντιλάρα φθάνει και είναι και οι δύο συντετριμμένοι. Ο Αντέμ καταλήγει στην πολυθρόνα της ψυχολόγου. Πιο ώριμος και πιο δυνατός από άλλες φορές...

Ο Φαρούκ λέει στη Σουρεϊγιά ότι έχει στα χέρια του το τεστ πατρότητας που έκανε η Ιπέκ όταν η Εσμά μπαίνει στο δωμάτιο. Η συνέχεια είναι δραματική…  

Ενώ η Ιπέκ διαβάζει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, η Εσμά φθάνει στο σπίτι του Γκαρίπ για να του κάνει πρόταση γάμου!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: