Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM) - dvd 12 - περίληψη

Μπορεί μια κληρονομιά να πείσει την Ασού να πάρει την Οϊκιού από τον Ντεμίρ;
pic
11/01/2019 - 15:19

H Οϊκιού νιώθει δυστυχισμένη. Ξέρει ότι ο Ντεμίρ δεν έχει τα χρήματα για τη θεραπεία της και εξακολουθεί να πιστεύει ότι η καλύτερη λύση είναι να πάει στο ορφανοτροφείο. Ο Ντεμίρ μαθαίνει τις σκέψεις της διαβάζοντας το ημερολόγιο της και νιώθει την απελπισία να τον κυριεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: Ο Ντεμίρ συγκλονίζεται από τους φόβους της Οϊκιού!

Η είδηση από τον Ουγούρ ότι ο Κορκμάζ έχει δουλειά γι’ αυτούς γεμίζει τον Ντεμίρ ανακούφιση και φόβο.
Η Ασού τσακώνεται με έναν πελάτη στο μπαρ και μένει πάλι άνεργη. Ο Τζεμάλ την επισκέπτεται ξανά, μόνο που αυτή τη φορά δε θέλει να της μιλήσει για την Οϊκιού, αλλά για το δικό της πατέρα!   

Η Τζαντάν αποφεύγει να συναντήσει τον Ντεμίρ και την Οϊκιού, ενώ μια πρόταση να φύγει και να πάει να εργαστεί στη Βουλγαρία γίνεται δελεαστική.

Η παγίδα του Τζεμάλ που θα στείλει τον Ντεμίρ και τον Ουγούρ στη φυλακή στήνεται ξανά και θα λειτουργούσε τέλεια, αν ο Ντεμίρ δεν είχε προσέξει μια μικρή λεπτομέρεια. Αποτέλεσμα; Οι δύο φίλοι όχι μόνο δε συλλαμβάνονται, αλλά καταλήγουν με ένα πολύτιμο έργο τέχνης στα χέρια.

Η Ασού πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τον πατέρα της, ο οποίος είναι ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος που ζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Επιθυμία του είναι να αφήσει την κληρονομιά του στην Ασού, μόνο που για να γίνει αυτό έχει έναν όρο: τι ζητάει από την κόρη του;

 Ο Ντεμίρ με τον Ουγόύρ μπορούν πια να κάνουν σχέδια. Ο Ντεμίρ νοικιάζει ένα σπίτι και περιμένει με χαρά να κάνει έκπληξη στην Οϊκιού. Μόνο που τη διάθεση θα του χαλάσουν τα νέα που του λέει η Τζαντάν και η επίσκεψη της Ασού!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: