ΜΙΑ ΖΩΗ (KADIN)

ΜΙΑ ΖΩΗ - dvd 50 - περίληψη

Η απαγωγή του Αρίφ πείθει την Μπαχάρ ότι κινδυνεύει!
pic
11/01/2019 - 15:55

Ο Ενβέρ με τη Χατιτζέ καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά αφού ο Αρίφ έχει εξαφανιστεί αφήνοντας μόνο του το καφενείο και χωρίς να πάρει τα πράγματά του. Οι υποψίες όλων πέφτουν στους νεοφερμένους στη γειτονιά και η Τζεϊντά κανονίζει να γίνει έφοδος στο διαμέρισμά τους.

Ο Αρίφ δε βρίσκεται στο διαμέρισμα, αλλά οι απαγωγείς του καταλαβαίνουν ότι η γειτονιά γνωρίζει πλέον γι’ αυτούς και αποφασίζουν να εξαφανιστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ PROMO VIDEO: H Τζεϊντά χαλάει τα σχέδια των απαγωγέων!

Οι απαγωγείς τελικά παρατάνε τον Αρίφ χτυπημένο σε ένα ερημικό μέρος.
Η αγωνία όλων για τον Αρίφ παίρνει τέλος όταν εκείνος επιστρέφει τα ξημερώματα σπίτι του. Η Μπαχάρ του δείχνει το ενδιαφέρον της, αλλά εκείνος τη διώχνει. Λίγο αργότερα λέει στον Ενβέρ ότι είναι σίγουρος πως οι απαγωγείς του έχουν σχέση με τον Σαρπ, αν και δεν μπόρεσε να καταλάβει αν δουλεύουν για τον Σαρπ ή αν είναι εχθροί του. Ο Ενβέρ καταλαβαίνει ότι η Μπαχάρ και τα παιδιά κινδυνεύουν και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να της μιλήσει.

Η Μπαχάρ, που έχει καταλάβει γιατί της έλεγαν ψέματα οι δικοί της και τους έχει συγχωρέσει, δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έγιναν το διάστημα που εκείνη έδινε μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Τώρα συνειδητοποιεί ότι κύρια ευθύνη της είναι να προστατεύσει τα παιδιά της.

Ο Σαρπ δεν μπορεί να βγάλει την Μπαχάρ και τα παιδιά από το μυαλό του. Η φτώχεια τους του έχει προκαλέσει ακόμα περισσότερες τύψεις. Τι έχει στο μυαλό του να κάνει γι’ αυτό;

Η Νισάν και ο Ντορούκ βλέπουν τον χτυπημένο Αρίφ και θυμούνται πόσο πολύ τον αγαπούν. Οι αντιδράσεις τους συγκινούν τόσο τον Αρίφ όσο και τον Ενβέρ που τις παρακολουθεί.

Η χαρά της Τζεϊντά από τη δουλειά της στο σπίτι της Ζαλέ κρατά πολύ λίγο, αφού η γιατρός εξαιτίας μιας παρεξήγησης φτάνει στο συμπέρασμα ότι η Τζεϊντά είναι κλέφτρα και τη διώχνει. Στο σπίτι της Μπαχάρ, τα παιδιά δε σταματούν να ρωτούν για τον μπαμπά τους και να ζητούν να έρθει να τα δει. Η Μπαχάρ δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η Νισάν θυμωμένη από την νέα εξαφάνιση του Σαρπ και έχοντας ακούσει στο νοσοκομείο ότι ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια, λέει στην Μπαχάρ και τον Ντορούκ ότι ο Σαρπ δε θα ξανάρθει αφού τώρα έχει άλλα παιδιά για να αγαπά. Πώς θα αντιδράσει η Μπαχάρ σε αυτά τα λόγια; Την ίδια ώρα, ο Σαρπ χτυπά το κουδούνι της πόρτας στο σπίτι της Χατιτζέ και του Ενβέρ…

  


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: