Μπαρίς Αρντούτς: δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα του σειρά!

Το "Kuzgun" θα είναι μια ιστορία γεμάτη αγάπη και εκδίκηση!
pic
10/01/2019 - 10:18

Ο Μπαρίς Αρντούτς και η Μπουρτζού Μπιριτζί, οι οποίοι θα μοιραστούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά "Kuzgun" έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, αφού η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο. 
Οι δύο πρωταγωνιστές, ωστόσο, είχαν αρχίσει τη δουλειά πολύ πριν μπουν στα πλατό. Ενδεικτική είναι μια συνάντηση τους Αρναβούτκιόι, η οποία κράτησε 7 ώρες. 

Στη συνάντηση τους, τον Μπαρίς Αρντούτς συνόδευσε η αγαπημένη του Γκουπσέ Οζάι, ενώ τη Μπουρτζού Μπιριτζίκ, ο σύζυγός της Εμρέ Γιακίν. Τα δυο ζευγάρια έφυγαν μαζί από το κατάστημα, ενώ κατά την έξοδο τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πλανόδιων πωλητών λουλουδιών, που τους πέταξαν ροδοπέταλα.

Η Μπουρτζού Μπιριτζίκ μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε: "Γνωριζόμασταν μεταξύ μας, αλλά δεν μας είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να συζητήσουμε τόσο πολύ. Μακάρι να γίνει  μια καλή δουλειά." Δήλωση έκανε και η Γκουπσέ Οζάι, που έχει καιρό να κάνει κάποια δουλειά: "Προετοιμάζω ένα καινούργιο σενάριο. Ίσως επιστρέψω το καλοκαίρι με μια καινούργια ταινία."

Η σειρά "KUZGUN" με τον Μπαρίς Αρντούτς και την Μπουρτζού Μπιριτζίκ έχει θέμα μια ιστορία γεμάτη αγάπη και εκδίκηση. Αυτή είναι η αφίσα της νέας σειράς. 

Ο Μπαρίς θα υποδύεται τον ρόλο του Kuzgun, ενός σωματοφύλακα που εργάζεται με διαφορετική ταυτότητα, ο οποίος περίμενε 20 χρόνια να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του και για αυτά που έζησε στην παιδική του ηλικία. Η Μπουρτζού θα υποδυθεί τον ρόλο της Dila Bilgin, του παιδικού έρωτα του Kuzgun, που τώρα είναι δικηγόρος. Οι δρόμοι του Kuzgun και της Dila διασταυρώνονται ξανά μετά από χρόνια. Αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι η σειρά θα έχει έντονες σκηνές δράσης.

Πηγές: http://www.milliyet.com.tr/yeni-dizi-oncesi-7-saatlik-toplanti-magazin-2795600/
https://televizyongazetesi.com/baris-arduc-ve-burcu-biricikin-surpriz-bulusmasinda-dizi-detayi/1075276

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: