ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler) : dvd 131 - περίληψη

Ο Σερκάν πέφτει σε κώμα!
pic
09/01/2019 - 11:00

Ο Σερκάν οδηγείται στο νοσοκομείο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Όλη η παρέα των παιδιών, καθώς και η Ναζάν με τη Ντεφνέ, περιμένουν την ετυμηγορία του γιατρού, ο οποίος, όμως, δεν τους επιφυλάσσει ευχάριστα νέα. Ο Σερκάν λόγω σηπτικού σοκ έχει πέσει σε κώμα με άγνωστο το πότε και το εάν θα συνέλθει ποτέ. 

Ενώ η παρέα βρίσκεται σύσσωμη στο νοσοκομείο περιμένοντας καρτερικά την ανάρρωση του φίλου τους, στην έπαυλη των Λοκουμτζουζαντέ υπάρχει μια αναστάτωση. Η Μεράλ απουσιάζει από το σπίτι και επιφορτίζει τη Ζεχρά να επιβάλλει την τάξη. Φυσικά, η Ζεχρά θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να στρέψει την κατάσταση προς το συμφέρον της και να επωφεληθεί από την απουσία της Μεράλ.

Η Φεριντέ και ο Τοπράκ, ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο για τον Σερκάν, γίνονται μάρτυρες ενός οικογενειακού δράματος. Μια ανήλικη κοπέλα αποκαλύπτεται πως είναι έγκυος, ενώ πρώτα είχε πέσει θύμα βιασμού. Ο πατέρας της, εμβρόντητος από την είδηση και όντας παλαιών αρχών, θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την τιμή του αναλαμβάνοντας να σκοτώσει τον άνθρωπο που νομίζει πως σπίλωσε την τιμή της οικογένειάς του.  Το κορίτσι, από φόβο και υπό την πίεση εκβιασμού, αρνείται να ομολογήσει στον Αλί και στη Φεριντέ το όνομα του βιαστή της. Η σιωπή της κάνει τον πατέρα της να βγάλει λάθος συμπεράσματα και να χτυπήσει σχεδόν θανάσιμα έναν νεαρό τους γείτονα, νομίζοντας τον για τον βιαστή. 

Η Ζεχρά αισθάνεται ως κυρία του σπιτιού της Μεράλ και για να εδραιώσει τη θέση της δίπλα στην κοπέλα της λέει ότι πρέπει να παρουσιάσει ψεύτικα στοιχεία στην Καντέρ για τον πατέρα της, ώστε να μην ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια. Η Μεράλ πείθεται ξανά και κοροϊδεύει για μια ακόμα φορά τη φίλη της. 

Οι ημέρες του Εζντέρ στη βίλα της Μεράλ έφθασαν στο τέλος τους. Κι ενώ βρίσκεται πια στο δρόμο, μια ευκαιρία πέφτει στα πόδια του...

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: