Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 79 - περίληψη

Φαρούκ - Σουρεϊγιά: τα προβλήματα δοκιμάζουν το γάμο τους!
pic
07/01/2019 - 12:06

Ο Γκαρίπ με την επίσκεψή του στην Ουλφέτ προσπάθησε να ρίξει γέφυρες ανάμεσα σε εκείνη και την Εσμά. Μπορούν μας να είναι φίλες δύο γυναίκες που θέλουν τον ίδιο άνδρα;
Η Σουρεϊγιά δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα για δουλειά και χωρίς να ειδοποιήσει τον Φαρούκ πηγαίνει στο στούντιο για ηχογράφηση. Ο Φαρούκ, που δεν μπορεί να την εντοπίσει, σκέφτεται ότι ίσως κρύβεται ο Αντέμ πίσω από την ξαφνική της εξαφάνιση. Πηγαίνει να τον δει στο γραφείο του και μπροστά σε πολύ κόσμο του επιτίθεται άγρια. Γιατί ο Αντέμ δείχνει τόσο ικανοποιημένος αντί να εξοργιστεί;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO: Ο Φαρούκ πέφτει στην παγίδα του Αντέμ και τον ...δέρνει!

Τα νεύρα του Φαρούκ και της Σουρεϊγιά είναι τεντωμένα και ο καβγάς ανάμεσα τους δεν αποφεύγεται.

Στο σήμερα, η Γιαζ είναι στην ψυχολόγο και προσπαθεί να μιλήσει. Το μόνο που βρίσκει να πει είναι κατηγόριες για τη μητέρα της. Αυτό που προκύπτει από τα λόγια της όμως είναι ότι η Γιαζ μεγάλωσε προσπαθώντας πάντα να γίνει καλύτερη από τη Σουρεϊγιά, χωρίς όμως ποτέ να νιώσει ότι κατάφερε να την ξεπεράσει κάπου.

Ο Φαρούκ, έστω και με καθυστέρηση, φθάνει στη σημαντική συνάντηση που θα κρίνει το επαγγελματικό του μέλλον. Κι ενώ η παρουσίαση του πείθει τους επενδυτές, οι εκκρεμότητες των Μποράν με τη δικαιοσύνη τους κάνουν διστακτικούς. Δυστυχώς για τον Φαρούκ, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η αστυνομία για να τον συλλάβει για απόπειρα δολοφονίας του Αντέμ!
Η Σουρεϊγιά μοιάζει να είναι ο επόμενος στόχος τα Ουλφέτ. Την πλησιάζει και τη συμβουλεύει να επιστρέψει στη δουλειά της, ενώ της συστήνει και ένα ωδείο που θα μπορούσε να βρει δουλειά. Τη συνάντηση της Ουλφέτ με τη Σουρεϊγιά βλέπει η Εσμά και ζητά από τη νύφη της με έντονο τρόπο να μείνει μακριά από την αντίπαλό της.
Ο Ακίφ προσπαθεί να βρει δουλειά στον Φικρέτ για να τον κρατήσει μακριά από τον Χαλίμ, αλλά ο Φικρέτ αντιδρά. Κι ενώ υπόσχεται ότι θα κρατηθεί μακριά από τον Χαλίμ, εκείνος καταφέρνει να τον δελεάσει.
Η προηγούμενη καταγγελία του Αντέμ ότι ο Φικρέτ απείλησε να τον σκοτώσει κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του Φαρούκ, που του επιτέθηκε. Ωστόσο, εκείνος επιλέγει να κατηγορήσει τη Σουρεϊγιά για το ότι έδειρε τον Αντέμ.
Λίγο αργότερα, ο Αντέμ αποσύρει τις καταγγελίες του για χάρη της Ντιλάρα, που ως αντάλλαγμα δέχεται να του δώσει την ευκαιρία να απολογηθεί. Ωστόσο, από την κουβέντα τους ο Αντέμ θα μάθει κάτι που θα τον συνταράξει…

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: