Μπουράκ Οζτσιβίτ - Φαχριγιέ Εβτζέν: επέστρεψαν και φαίνεται πια πως είναι τρεις....

Αποφάσισαν πώς θα ονομάσουν τον γιο τους όταν θα γεννηθεί....
pic
16/12/2018 - 10:00

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Φαχριγιέ Εβτζέν που βρίσκονταν για ένα διάστημα στην Γερμανία, στους γονείς της Φαχριγιέ, επέστρεψαν στη χώρα τους και οι δημοσιογράφοι δεν τους άφησαν ούτε στιγμή μόνους!
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους.

Tο ζευγάρι επισκέφτηκε το μαγαζί που συχνάζουν και κατά την έξοδο τους μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Ο Μπουράκ Όζτσιβίτ αποκάλυψε ότι έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομα του γιου τους, αλλά... "μην περιμένετε να το μοιραστούμε μαζί σας"! Μυστικό το κρατούν προς το παρόν λοιπόν, αλλά δεν αποκλείεται να το αποκαλύψουν σύντομα!
Πάντως δεν πέρασε απαρατήρητο ότι η Φαχριγιέ έβαλε αρκετό βάρος. Οι φήμες τη θέλουν να έχει πάρει πέντε κιλά σε δέκα μέρες! Εκείνη απέφυγε να απαντήσει για το βάρος της και περιορίστηκε να πει ότι "από άποψη υγείας είμαστε και οι δυο μας καλά". Μάλιστα σε προηγούμενη σχετική ερώτηση η όμορφη Φαχριγιέ είπε ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται για το βάρος της.

Πάντως η Φαχριγιέ δεν παίρνει μόνο... βάρος, αλλά και δώρα από τον χαρούμενο Μπουράκ. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε δώρο στην καλή του ένα τζιπ αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών για την εγκυμοσύνη της!
Η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται για το μωρό που περιμένουν. Πρόσφατα δήλωσαν: "το μωρό μας είναι υγιέστατο, είμαστε πολύ χαρούμενοι". Μάλιστα ο  Μπουράκ Οζτσιβίτ είπε "Είναι ένα απερίγραπτα όμορφο συναίσθημα. Τη στιγμή που έμαθα ότι είναι αγόρι, έζησα πολύ διαφορετικά συναισθήματα."  
Με το καλό να έρθει ο γιος!

Πηγές:http://www.hurriyet.com.tr/galeri-oglumuzun-adi-belli-ama-41049071
http://www.milliyet.com.tr/burak-ozcivit-ten-fahriye-evcen-e-magazin-2794569/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: