ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler): dvd 127 - περίληψη

Ο θάνατος της Χαρικά οδηγεί σε απόγνωση την Μεράλ!
pic
12/12/2018 - 18:00

Η Φεριντέ τυχαία εμπλέκεται σε μια υπόθεση εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, η οποία έχει αίσιο τέλος με τη συμμετοχή του αστυνόμου Αλί. 

Η Καντέρ, που βρίσκεται σ’ ένα καταφύγιο μέσα στο δάσος κατορθώνει να δραπετεύσει, αλλά έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τον Εζντέρ κι επιστρέφει πίσω στη φυλακή της. Η απόφαση της Μεράλ να βάλει αγγελία για την εξαφάνιση της Καντέρ οδηγεί τα κορίτσια σε νέες περιπέτειες.

Η Σονγκιούλ και ο Γκιουνέι μετακομίζουν, ενώ ο Γκιουνέι αναγκάζεται να βρει και δεύτερη δουλειά. Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλη τη μητέρα του, η οποία θεωρεί τη Σονγκιούλ υπεύθυνη για την ταλαιπωρία που υφίσταται ο γιος της. Στο μεταξύ, η υγεία του Σερκάν επιδεινώνεται κι εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του με την Τζεμρέ. Η Ναζάν γίνεται επιθετική κι απότομη μαζί της. Από την άλλη, ο Αλί αποφασίζει να πλησιάσει την Εϊλούλ, αλλά τον προβληματίζει η αντίδραση του Τοπράκ.
 
Η Χαρικά πεθαίνει... Η Ματζιντέ είναι συντετριμμένη και κατηγορεί τη Μεράλ για τον θάνατο της κόρης της.  Η Μεράλ έχει πανικοβληθεί, καθώς, αν δεν βρεθεί η Καντέρ, δεν θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της. Κι ο χρόνος ήδη άρχισε να  μετρά αντίστροφα. Ο Εζντέρ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και προτείνει στη Μεράλ μια λύση ώστε να αποφύγει τη φυλακή. Η Μεράλ είναι πλέον διχασμένη...

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: