Οι Τούρκοι πρωταγωνιστές έβαλαν τα καλά τους! Που πήγαν;

Ήταν όλοι εκεί!
pic
07/12/2018 - 10:22

Στην πρεμιέρα της πρώτης τουρκικής σειράς του Netflix "The protector" ("Hakan: Muhafız") έδωσαν το παρόν πλήθος διάσημων και αγαπημένων πρωταγωνιστών. Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσία των ηθοποιών της σειράς στο κόκκινο χαλί. Εκεί είδαμε τον Τσατάι Ουλουσόι, την Αϊτσά Αϊσίν Τουράν, τη Χαζάρ Έρτγκιουτσλού, τον Οκάν Γιαλαμπί, τον Μεχμέτ Κουρτουλούς, τον Γιουρνταέρ Οκούρ, τον Σαϊγκίν Σοϊσάλ και την Μπουρτσίν Τερζίογλου, καθώς και τους παραγωγούς της σειράς. 
 
Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα που έδωσαν το παρόν στη βραδιά, ήταν ο Κιβάντς Τατλίτουγ, η Τουμπά Μπουγιούκουστούν, η Χαζάλ Καγιά, η Ντιλάν Ντενίζ Τσιτσέκ, ο Αράς Μουλούτ Ινεμλί συνοδευόμενος από την Μπιγκέ Ονάλ, η Οζγκέ Οζπιριντσί συνοδευόμενη από το σύντροφο της Μπουράκ Γιαμάντούρκ και πολλοί άλλοι. 


Αράς Μουλούτ Ινεμλί και Μπιγκέ Ονάλ. Πότε θα παντρευτούν αυτά τα παιδιά;

 
Τσατάι Ουλουσόι και Κιβάντς Τατλιτούγ: οι φίλοι μαζί στις καταδύσεις, μαζί και στις πρεμιέρες!


Η Χαζάλ Καγιά


Η Τουμπά Μουγιουκουστούν


Εκ των πρωταγωνιστών Αϊτσά Αϊσίν Τουράν, της οποίας δε βρήκαμε καμία χαμογελαστή φωτογραφία (γιατί;). Πάντως, σε ερώτηση για το αν είχε πρόβλημα στο γύρισμα με τις ερωτικές σκηνές, απάντησε: "Είμαστε επαγγελματίες, απλά κάναμε τη δουλειά μας" και σχολίασε ότι μάλλον ήταν άνετη και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου.


Οζγκέ Οζπιριντσί και Μπουράκ Γιαμαντούρκ

 
Ντενίζ Ντιλάν Τσιτσέκ

Πηγή: http://www.hurriyet.com.tr/galeri-unluler-akin-etti-41042358

 Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: