Μπαρίς Αρντούτς: Επιστρέφει (επιτέλους) με νέα σειρά!

Ποια θα είναι η συμπρωταγωνίστρια;
pic
07/12/2018 - 10:40
Όλοι περιμέναμε με αγωνία την επόμενη κίνηση του Μπαρίς Αρντούτς, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στο "Συμβόλαιο αγάπης". Ο ηθοποιός, αν και είχε έρθει σε συμφωνία με το κανάλι Star TV, είχε μείνει εκτός μικρής οθόνης για μια σεζόν δεδομένου ότι δεν είχε βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος. Οι εξελίξεις της νέας σεζόν θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές του. Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα σειρά.

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Μπαρίς θα έχει τίτλο "Kuzgun" (Κοράκι). Ακόμα τα πάντα βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας. Ανάμεσα σε αυτό και η αναζήτηση αρτενέρ; Μάλλον όχι, αφού όσοι γνωρίζουν περισσότερα επιμένουν ότι για το ρόλο έχει ήδη συμφωνήσει η Μπουρτζού Μπιριτζίκ. Θα επιβεβαιωθούν;

Όπως ο Μπαρίς, έτσι και η  Μπουρτζού Μπιριτζίκ δεν έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα σε κάποια σειρά. Μάλιστα στην επικαιρότητα ήρθε η είδηση ότι ο σύζυγός της, Εμρέ Γιετκίν, έχει αναλάβει ως μάνατζερ της και η ηθοποιός θα λαμβάνει 75.000 λίρες, το επεισόδιο.
Οι φήμες θέλουν την παραγωγή να έχει καταλήξει και στο σκηνοθέτη της νέας σειράς. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Μπαχαντίρ Ίντζε. 

 
Πηγή:https://televizyongazetesi.com/baris-arducun-yeni-dizisi-kuzgundaki-kadin-partneri-bomba-bir-isim/1067361

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: