Με ποιον όρο δέχθηκε η Ασλί Ενβέρ πίσω τον Μουράτ Μποζ;

Εκείνος δέχθηκε και μετακόμισε σπίτι της!
pic
05/12/2018 - 10:00
Η επανασύνδεση της Ασλί Ενβέρ με τον Μουράτ Μποζ δεν είναι πια είδηση. Άλλωστε, και οι δύο το έχουν πια επιβεβαιώσει επίσημα. Ο Μουράτ Μποζ, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη έξοδό του απάντησε: "Ναι, συμφιλιωθήκαμε με την Ασλί και είμαστε ευτυχισμένοι!"
Ποια υπόσχεση του Μουράτ, όμως, έπεισε την Ασλί να του δώσει την τρίτη ευκαιρία;
Ο όρος της γλυκιάς Ασλί ήταν να την αποκαταστήσει σύντομα και επισήμως. Ναι, καλά καταλάβατε, το κορίτσι θέλει γάμο. Άλλωστε, η αναποφασιστικότητα του Μουράτ,  ο οποίος δεν ήταν έτοιμος για γάμο τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται ότι ήταν και ο λόγος του τελευταίου τους χωρισμού. Τώρα είναι πια έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και έτσι πήρε την απόφαση και χτύπησε την πόρτα της Ασλί ξέροντας τι θέλει.
 
Σε λίγο καιρό μάλιστα αναμένεται να μάθουμε και πότε θα γίνει ο γάμος - σύντομα πάντως μια και το ζευγάρι δεν θελει να περιμένει και θα επιταχύνει τις διαδικασίες για να παντρευτεί. Ήδη το επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε, καθώς ο Μουράτ μετακόμισε στο σπίτι της ηθοποιού. Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Posta, η Ασλί ήταν εκείνη που ζήτησε από τον τραγουδιστή να μετακομίσει από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κουρούτσεσμέ (στην Ευρωπαϊκή πλευρά), στο δικό της, στην περιοχή Σουάντιγιέ. Οι γείτονες τους βλέπουν ήδη να κάνουν τις βόλτες τους και να επιλέγουν μαγαζιά στην Ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης (που είναι πιο ήσυχα).  

Πηγές:http://www.hurriyet.com.tr/galeri-murat-boz-ilk-kez-dogruladi-41033473?p=2
https://www.medyatava.com/haber/murat-boz-ve-asli-enver-sartli-baristi_162432

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: