Τι δώρο έκανε ο Μπουράκ Οζτσιβίτ στη Φαχριγιέ Εβτζέν;

Δεν χαλάει χατήρι στη γυναίκα του ο Μπουράκ Οζτσιβίτ!
pic
19/11/2018 - 10:00

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ δεν χαλάει χατίρι στη γυναίκα του, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το γιο τους. Ο Μπουράκ συνόδευσε στη Γερμανία την τεσσάρων μηνών έγκυο Φαχριγιέ Εβτζέν, όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα. Η νεαρή εγκυμονούσα θέλει να μοιραστεί τη χαρά με τους γονείς της Χατιμέ (μαμά) και Ραμαζάν (μπαμπάς) Εβτζέν, οι οποίοι διαμένουν στο Ντίσελντορφ. 

Ο Μπουράκ, όμως, δεν συνόδευσε απλά τη γυναίκα του, αλλά έκανε και μια εξαιρετικά γενναιόδωρη κίνηση στη Φαχριγιέ βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.  Αφού ανακοίνωσε στα πεθερικά του ότι περιμένουν εγγονό, ξεκίνησε να ψάχνει την περιοχή. Ο ηθοποιός, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αποφάσισε να κάνει δώρο στη γυναίκα του μια βίλλα στο Ντίσελντορφ!

Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Τακβίμ (Takvim), ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, αν και ανακοίνωσε ότι το παιδί θα γεννηθεί στην Τουρκία, θεωρεί πολύ πιθανό να περάσει τους πρώτους μήνες της ζωής του στη Γερμανία, καθώς η σύζυγος του μετά τη γέννα θα χρειαστεί τη βοήθεια της οικογένειας της. Γι' αυτό και κοίταξε για σπίτι στο Ντίσελντορφ. Στο Μπουράκ άρεσε μια βίλλα με 7 δωμάτια και κήπο, κοντά στο σπίτι των γονιών της Φαχριγιέ, την οποία και αγόρασε 3 εκατομμύρια ευρώ.  

Πηγές:http://www.milliyet.com.tr/burak-ozcivit-ten-fahriye-evcen-e-magazin-2779011/
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-almanyaya-gitti-41019763

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: