ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Ασλιχάν Γκιουρμπούζ: «Θα ντρεπόμουν ακόμα και να καθίσω δίπλα στη Μερβέ!»

"Το να παίζεις τον 'κακό' σε εξαγνίζει" δηλώνει η Ασλιχάν Γκιουρμπούζ, η ραδιούργα Μερβέ από τα "Μικρά εγκλήματα"
pic
16/11/2018 - 10:46
Η Ασλιχάν Γκιουρμπούζ λέει ότι η Μερβέ είναι ο πιο κόντρα ρόλος που έχει παίξει. Ωστόσο, πιστεύει πως όσα συμβαίνουν στα ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, συμβαίνουν και στη ζωή... 
Στα "Μικρά Εγκλήματα" παρακολουθούμε τέσσερις γυναίκες που είναι πολύ κοντά, χωρίς ωστόσο να ντρέπονται να θάβει η μία την άλλη. Ο κόσμος των γυναικών, κατά τη γνώμη σας, είναι στα αλήθεια έτσι;
Δυστυχώς, έτσι είναι. Βρίσκω αστείο αυτό το είδος κακοήθειας και αυτή την απληστία να θέλεις να ελέγχεις τα πάντα. Πριν να γίνω ηθοποιός είχα κάνει πρακτική σε μια εταιρεία άλλου κλάδου. Οι προϊστάμενες μου ήταν γυναίκες. Έχω δει αυτούς τους χαρακτήρες στην πραγματική ζωή. 

Αυτός ο "γυναικείος κόσμος" σας τρομάζει;
Οι άντρες τηλεθεατές λένε ότι βλέποντας τα ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ διαπιστώνουν ότι οι γυναίκες είναι ακόμα πιο ακατανόητες από όσο πίστευαν. Μετά το τέλος κάποιων σκηνών κι εγώ η ίδια αναρωτιέμαι: "Αλήθεια, θα μπορούσε κάποιος να τα κάνει όλα αυτά;" 
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις σκοτεινές τους πλευρές, αλλά για τις γυναίκες λένε ότι η μία "βγάζει τα μάτια"  της άλλης. Συμφωνείτε;
Ο άνθρωπος "βγάζει το μάτι" του άλλου ανθρώπου. Οι άνθρωποι μπροστά στο κέρδος μπορούν να κάνουν κακό ο ένας στον άλλον. Ακόμη και σε συγγενείς τους! Σε αυτή τη ζωή δεν με ξαφνιάζει τίποτα από όσα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Είστε τέσσερις δυναμικές γυναίκες ηθοποιοί (Ασλιχάν Γκιουρμπούζ, Μπαντέ Ιστσίλ, Τουλίν Οζέν, Γκιοκτσέ Μπαχαντίρ). Διακρίνονται τα "εγώ" σας στο πλατό; 
Στο πλατό μονάχα γυναικείες καταστάσεις υπάρχουν, όπως "πονάει η κοιλιά μου", συζητιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητρότητα και τα παιδιά, πίνουμε τούρκικο καφέ...
Στη σειρά, υποδύεστε την πανούργα "Μερβέ", την οποία ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ! Γιατί κατά τη γνώμη σας;
Κι εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω! Σκέφτομαι ότι αυτό συμβαίνει, μάλλον επειδή επικρατεί η αντίληψη ότι στη ζωή υπερισχύουν οι δυνατοί. Κι ο κόσμος αγαπάει τους δυνατούς. 
Εσάς σας βοήθησε η σειρά να έρθετε αντιμέτωπη με τις δικές σας σκοτεινές πλευρές;
Εγώ έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου με τις σκοτεινές μου πλευρές. Νομίζω ότι με το να υποδύεται κάποιος τον "κακό", τελικά γίνεται πιο αγνός. 
Είχατε σκεφτεί ότι μια μέρα θα είστε διάσημη;
Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που λέμε "κορυφαία στιγμή". Σήμερα είμαι, αλλά μετά από δυο χρόνια, αν δεν έχει απήχηση η σειρά που παίζω κανείς δεν θα με θυμάται. Η διασημότητα είναι κάτι πρόσκαιρο. Μέχρι ο τηλεθεατής να πάει στην κουζίνα για να πιει νερό, εγώ μπορεί να έχω εξαφανιστεί. Έτσι είναι. Δεν έχω κανέναν τέτοιο καημό, ούτε ο στόχος της ζωής μου είναι αυτός. 
Και ποιός είναι; 
Βασικά, όσο συναναστρέφομαι με διάσημους, προσπαθώ πολύ περισσότερο να ζω απλά την καθημερινότητα μου. Να καταλάβω τον εαυτό μου, το περιβάλλον, την κοινωνία. Κι αυτό δεν το λέω ως μια δημοφιλής ηθοποιός, αλλά ως ένας άνθρωπος που προσπαθεί να γίνει καλύτερος. 
 Είστε από εκείνους που ζουν μόνο για την υποκριτική;
Όχι, και λεμόνια θα πούλαγα. Ελπίζω να μην ακούγεται λάθος αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ξέρω πως κάνω καλά αυτή τη δουλειά και μου αρέσουν πολύ οι θετικές αντιδράσεις, αλλά το επάγγελμα μου δεν είναι το κέντρο της ζωής μου.  

Με την πολυτέλεια πως τα πάτε;
Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να κάνω ψώνια. Σκέφτομαι ότι κάποιοι δεν έχουν, επειδή εγώ έχω υπερβολικά πολλά. Κάθε καλοκαίρι το περνάω με δυο σορτσάκια, ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα. Ολόκληρο χειμώνα στα γυρίσματα, τον πέρασα με τέσσερις αλλαξιές. Κανείς δε μου είπε ποτέ "έρχεσαι όλο με τα ίδια ρούχα". Τα ρούχα μου είναι απλά για να ντύνομαι. 
Αν είναι έτσι, στην τηλεόραση παρακολουθούμε κάποια, η οποία πολύ λίγη σχέση έχει με εσάς...  
Δεν έχω παίξει ξανά τόσο κόντρα ρόλο. Έχει πολύ ενέργεια. Μερικές φορές περνάω ώρες ολόκληρες για να μπορέσω να καταλάβω τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα της Μερβέ. Δεν έχει κάποια πλευρά που θα μπορούσε να υπερασπιστεί κανείς. Έτσι γράφουν ότι είναι στο σενάριο, έτσι την υποδύομαι κι εγώ. Και συγγενής μου να ήταν θα ντρεπόμουν ακόμη και να καθίσω δίπλα της σε κάποιο γάμο. Τόσο πολύ... 

 Πηγή:https://www.startv.com.tr/dizi/ufak-tefek-cinayetler/haber/kotuyu-oynamak-insani-daha-pirupak-yapiyor

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: