Τι φοβάται η Φαχριγιέ Εβτζέν για το μωρό της;

Η Φαχριγιέ Εβτζέν και ο Μπουράκ Οζτσιβίτ κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν το μωρό που περιμένουν!
pic
15/11/2018 - 12:00

Η Φαχριγιέ Εβτζέν έχει χαρακτηριστεί από τους δημοσιογράφους υπερβολική στην προστασία του μωρού που περιμένει. Οι δημοσιογράφοι έχουν αναφερθεί στους φόβους που έχει, στα πολλά βιβλία που συμβουλεύεται και γενικά στο ότι η εγκυμοσύνη την έχει γεμίσει περισσότερο με αγωνία, παρά με χαρά.

Το τελευταίο νέο που κυκλοφόρησε γύρω από τη Φαχριγιέ Εβτζέν και την εγκυμοσύνη της έχει να κάνει με την προσπάθεια της να αποφεύγει κάθε έκθεση σε ακτινοβολία. Η ηθοποιός, που μέχρι πρότινος είχε απαγορέψει στο σπίτι τα αρώματα, τώρα παίρνει τα μέτρα της και για την ακτινοβολία. Η τεσσάρων μηνών έγκυος Φαχριγιέ έχει μειώσει κατά πολύ τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να μην επηρεάζεται το μωρό της. Μάλιστα, όποτε μιλάει στο τηλέφωνο κουβαλάει μαζί της και μια συσκευή που εμποδίζει την απορρόφηση της ακτινοβολίας από τον οργανισμό. Επίσης, ο Μπουράκ Όζτσιβίτ για το καλό της υγείας της συζύγου του και του γιου του, επιδιώκει όταν μιλάει στο τηλέφωνο να μην είναι κοντά της.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους στο σπίτι και ανυπομονεί να υποδεχτεί το γιο τους. Έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μόνο την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι ξόδεψε 120.000 τούρκικες λίρες προκειμένου να διακοσμήσει και να επιπλώσει το βρεφικό δωμάτιο. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το γαλάζιο!

 
Πηγή:http://www.milliyet.com.tr/fahriye-evcen-den-radyasyon-onlemi-magazin-2776163/

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: