ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ - επεισόδιο 1 - περίληψη

Θα δεχτεί η Σεχραζάτ την ανήθικη πρόταση του Ονούρ για να σώσει τον γιο της;
pic
07/09/2017 - 18:10

Η Σεχραζάτ είναι μια νέα γυναίκα που μεγαλώνει το πεντάχρονο γιο της καν μόνη της, αφού ο άντρας της σκοτώθηκε. Είναι όμορφη και πολύ επιτυχημένη αρχιτέκτονας, η οποία πρόσφατα έπιασε δουλειά σε μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Πόλης. Το μεγάλο πρόβλημα στη ζωή της είναι η ασθένεια του γιου της, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και είναι σε λίστα αναμονής για να βρει δότη και να κάνει τη θεραπεία που πρέπει.   

Η Σεχραζάτ παίρνει επιτέλους την είδηση που περίμενε: βρέθηκε συμβατός δότης για τη θεραπεία του Καν. Όμως τα χρήματα που πρέπει να βρεθούν άμεσα είναι πάρα πολλά λαο εκείνη δεν έχει κανέναν που να μπορεί να την βοηθήσει. 

Αφού λαμβάνει αρνητική απάντηση από την αίτηση για δάνειο, η Σεχραζάτ δεν έχει παρά να στραφεί στην οικογένεια του νεκρού άντρα της για βοήθεια, οι οποίοι όμως δεν συγχώρεσαν ποτέ το γιο τους για την επιλογή του να παντρευτεί τη Σεχραζάτ. Τα δάκρυα και οι ικεσίες δεν καταφέρνουν να συγκινήσουν την καρδιά του πεθερού της. Η πεθερά της, από την άλλη, θέλει να την βοηθήσει, αλλά δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται. 

Η Σεχραζάτ βλέπει ότι η μόνη λύση στο αδιέξοδο που έχει βρεθεί είναι να ζητήσει τα χρήματα από την κατασκευαστική εταιρεία που εργάζεται. Όταν όμως βρίσκει τελικά το θάρρος να ζητήσει το δάνειο από τον κ. Ονούρ, τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών, η απάντηση που παίρνει ήταν η τελευταία που περίμενε να ακούσει....

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: