ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ - επεισόδιο 1 - περίληψη

Ελίφ - Καχραμάν - Ντεφνέ και τα παιχνίδια της μοίρας
pic
07/09/2017 - 16:05

Η οικογένεια των Γιορουκχάν βρίσκεται συγκεντρωμένη στο Αντάκια για την καθιερωμένη ετήσια συγκομιδή των ροδιών με την ελπίδα ότι θα φέρει σε όλους καλή τύχη και ευτυχία. Ενώ όλα κυλούν όμορφα, η μητέρα Κιγιμέτ αναφέρει για ακόμα μία φορά την επιθυμία της να αποκτήσει ένα εγγόνι από τον πρωτότοκο γιο της Καχραμάν και τη γυναίκα του Ντεφνέ. Η Ντεφνέ, που δεν μπορεί να κάνει παιδί, αναστατώνεται και ο Καχραμάν για να την προστατεύσει αναγκάζεται να μιλήσει πολύ αυστηρά σε όλη την οικογένεια.

Στο ίδιο χωριό, η Ελίφ που εργάζεται στα κτήματα των Γιορουκχάν, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο πατέρας της χρωστά πολλά χρήματα στον Μακσούτ, ο οποίος τον πιέζει για να τα πάρει πίσω. Ο πατέρας της Ελίφ, γνωρίζοντας την αδυναμία του Μακσούτ στην κόρη του, του προτείνει να την παντρευτεί. Η Ελίφ όμως, δεν θέλει ούτε να ακούσει για γάμο με τον Μακσούτ.

Η Ντεφνέ, ωστόσο, θέλει κι αυτή πάρα πολύ ένα παιδί και μάλιστα συζητά με την Κιγιμέτ το ενδεχόμενο της παρένθετης μητέρας. Η πεθερά της είναι απόλυτα σύμφωνη μαζί της και μάλιστα αρχίζει να αναζητά τη γυναίκα που θα κυοφορήσει το παιδί της Ντεφνέ και του γιου της.

Ο πατέρας της Ελίφ δεν της αφήνει κανένα περιθώριο επιλογής και της ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Μακσούτ είτε το θέλει, είτε όχι. Η μητέρα της κοπέλας σε μία προσπάθεια να γλυτώσει την κόρη της από τα χέρια του εξοργισμένου συζύγου της, τον σκοτώνει!

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: