ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ

Έτσι άρχισαν όλα...
pic
07/09/2017 - 15:37

Πόλη Βαν. Ο αξιωματικός της αστυνομίας Ομέρ Ντεμίρ προγραμματίζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σιμπέλ.

Η Ελίφ ζει στη Ρώμη και επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, όπου η οικογένεια και οι φίλοι την υποδέχονται με ένα πάρτι.

Αργά το ίδιο βράδυ η αστυνομία βρίσκει τη Σιμπέλ και τον πατέρα της Ελίφ δολοφονημένους μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο. Ο Ομέρ δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε αυό, αφού ο ίδιος είχε αφήσει την κοπέλα στο σπίτι της το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί η αστυνομία ενημερώνει την Ελίφ για τη δολοφονία του πατέρα της, η οποία λέει ότι δεν ξέρει τίποτα και σίγουρα η Σιμπέλ θα ήταν κάποια που θα πλησίασε τον πατέρα της για τα λεφτά του. Τα λόγια της ακούει ο Ομέρ και γίνεται έξαλλος.

Την ίδια ώρα που ο Ομέρ βρίσκει ένα διαμάντι στο δωμάτιο της Σιμπέλ, η Ελίφ δέχεται επίσκεψη στο γραφείο του πατέρα της από έναν άγνωστο που της ζητάει να επιστρέψει τα διαμάντια που έκλεψε ο πατέρας της και την απειλεί ότι διαφορετικά θα καταστρέψει την οικογένειά της. Η Ελίφ μαθαίνει επίσης ότι στην εταιρεία δεν υπάρχει ρευστότητα και ότι όλη τους η περιουσία είναι υποθηκευμένη.

Ο Ομέρ και η Ελίφ συναντιούνται ξανά όταν και οι δύο σκέφτονται να αναζητήσουν περισσότερα στοιχεία στο αυτοκίνητο που έγινε η δολοφονία. Εκεί ο Ομέρ βρίσκει άλλο ένα διαμάντι στη θέση του συνοδηγού. Η κοπέλα προτείνει στον ομέρ να συνεργαστούν, αλλά εκείνος δεν δέχεται.

Η Ελίφ ζητάει την οικονομική βοήθεια του φίλου του μπαμπά της Ταγιάρ, για να στείλει την αδερφή της, Νιλουφέρ, να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό. Όμως, στο δρόμο για το αεροδρόμιο η αδερφή της Ελίφ πέφτει θύμα απαγωγής. Αυτός που απειλεί τις κοπέλες ζητάει να του δοθούν τα διαμάντια και είναι συνεργάτης του Ταγιάρ. Πολύ σύντομα η μοίρα ξαναφέρνει κοντά τον Ομέρ και την Ελίφ …

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: