Ασλί Ενβέρ - Μουράτ Μποζ: ξανά μαζί;

Η Ασλί Ενβέρ στα καλύτερά της! Σε όλα;
pic
10/10/2018 - 13:00

Η καριέρα της Ασλί Ενβέρ έχει απογειωθεί, αλλά στην προσωπική της ζωή τηρείται εκκωφαντική σιωπή! Τι συμβαίνει στη ζωή της όμορφης "Σουρεϊγιά", όπως όλοι την αγαπήσαμε στη σειρά "Η Νύφη";

Σε πρόσφατη συνέντευξή  της στο περιοδικό L' Officiel η Ασλί Ενβέρ φαίνεται να αναγνωρίζει πλήρως την επιτυχία της και την αγάπη που της έχει ο κόσμος.

Η Ασλί Ενβέρ μάλιστα, ανέβασε στο λογαριαμό της στο Instagram το βίντεο από τα backstage γυρίσματα για την φωτογράφισή της για την τούρκικη έκδοση του περιοδικού L' Officiel. Απολαύστε την!

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα ήθελε να αρχίσει ξανά από το μηδέν σε μια άλλη πόλη. Στην ερώτηση αυτή η Ασλί φάνηκε να μην φοβάται την αλλαγή σκηνικού!

"Επαγγελματικά δε θα ήθελα να αρχίσω ξανά από την αρχή, γιατί έχω διανύσει ήδη μία σημαντική απόσταση και είμαι ευχαριστημένη εδώ που βρίσκομαι", είπε η Ασλί. "Ωστόσο, πέρα από αυτό, ευχαρίστως θα πήγαινα σε μια άλλη πόλη όπου κανείς δεν με γνωρίζει. Έχει ενδιαφέρον." απάντησε η όμορφη ηθοποιός. 
 
Ο δημοσιογράφος δεν απέφυγε να ρωτήσει την όμορφη ηθοποιό και για την προσωπική της ζωή και τη φημολογούμενη προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Μουράτ Μποζ...
 
H γλυκύτατη Ασλί σιώπησε στις φήμες που θέλουν τους δυο τους ξανά μαζί, μετά τον επεισοδιακό τους χωρισμό.
Εσείς θέλετε να τους δείτε ξανά μαζί;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: