Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - τι θα δείτε στον ΣΚΑΙ το Σάββατο 22/9

Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά είναι πάλι μαζί!
pic
21/09/2018 - 13:37

Η Εσμά καταρρέει μετά την είδηση ότι θα ανοιχτεί ο τάφος του Φαβζί, ενώ ο Οσμάν και η Μπουρτζού σοκάρονται μόλις ανακαλύπτουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου. Αποφασίζουν όμως να δώσουν μια ευκαιρία στη γνωριμία τους.
Η Εσμά αποφασίζει να κάνει γιορτή και να ανοίξει το σπίτι για τα γενέθλιά της φροντίζοντας βέβαια να καλέσει την Μπεγκιούμ και τον Εμίρ. Την ίδια ημέρα γίνεται και το δικαστήριο για το διαζύγιο του Φαρούκ. Η Μπεγκιούμ προσδοκά ότι μετά το διαζύγιο μπορεί να έχει μέλλον με τον Φαρούκ.
Στο δρόμο για το δικαστήριο η Σουρεϊγιά έχει ένα τροχαίο ατύχημα. Πόσο θα επηρεάσει αυτό το μέλλον της; 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO: Η Σουρεϊγιά και ο Φαρούκ είναι ξανά μαζί!


Η Εσμά έχει οργανώσει ένα γλέντι χωρίς προηγούμενο για τα γενέθλιά της απ’ όπου δεν λείπουν ο Εμίρ και η Μπεγκιούμ. Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά επιστρέφουν μαζί στο Αρχοντικό, και κάνουν το χαμόγελο να παγώσει στα χείλη της Εσμά και όχι μόνο. Το πάρτι διαλύεται επί τόπου! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO: Η Σουρεϊγιά επιστρέφει! Τρεις γυναίκες παγώνουν!

Πάντως ο Μουράτ, ο Φικρέτ και ο Οσμάν δεν κρύβουν την χαρά τους για την επιστροφή της. Όχι όμως και η Ιπέκ που έχει αποφασίσει να μην κουνήσει από το δωμάτιο – θρόνο και για άλλη μία φορά δείχνει τα δόντια της στον Φικρέτ.
Ο Αντέμ παραπονιέται στον Γκαρίπ ότι δεν χειρίζεται αρκετά επιθετικά την υπόθεση του απέναντι στους Μποράν. Ωστόσο, εκείνος του αποδεικνύει ότι έχει άδικο...
Προβλήματα με την πεθερά της όμως έχει και η Ντιλάρα και μάλιστα σοβαρά. Ο Αντέμ, που αποφεύγει διαρκώς το θέμα της μετακόμισης τους σε δικό τους σπίτι, αποδεικνύεται τελικά απόλυτα εξαρτημένος από τη μητέρα του. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεϊχάν. Θα θελήσει η Ντιλάρα να διεκδικήσει τον άντρα της από τη μητέρα του;

Η Εσμά μισεί τη Σουρεϊγιά περισσότερο από ποτέ. Δεν αντέχει την ύπαρξή της στο αρχοντικό και είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να δει την κοπέλα να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει. Το πρώτο χτύπημα το δίνουν τα σκληρά της λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO: Η Εσμά λέει στη Σουρεϊγιά ότι δεν θα είναι πια προτεραιότητα για τον Φαρούκ!

Θα καταφέρει ο Φαρούκ να καθησυχάσει τη γυναίκα του;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO: Ξύπνησαν οι ανασφάλειες στο μυαλό της Σουρεϊγιά;


H Μπεγκιούμ καταρρέει κάτω από το βάρος των εξελίξεων και της συνειδητοποίησης ότι έχασε τον Φαρούκ ολοκληρωτικά.
Η Σουρεϊγιά είναι το πρώτο πρόβλημα για την Εσμά, αλλά όχι το μόνο. Η σιδηρά κυρία του αρχοντικού των Μποράν νιώθει πως άφησε όλη της ζωή της να περάσει χωρίς να χαρεί καθόλου εκείνη. Τι σκοπεύει να κάνει για να αλλάξει αυτό στο μέλλον;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: