Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM)

Συγκλονιστική η Μπερέν Γκιοκγιλντίζ στο "KIZIM"! Δείτε το νέο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου

Το μικρό κορίτσι αποδεικνύει ότι είναι μεγάλη ηθοποιός!
pic
14/09/2018 - 10:08

Η Μπερέν Γκιοκγιλντίζ αποδεικνύει ότι είναι σπουδαία ηθοποιός. Στη σειρά KIZIM που κάνει πρεμιέρα την άλλη εβδομάδα συγκλονίζει! 

Στη σειρά υποδύεται την Οϊκιού, ένα πολύ έξυπνο 8χρονο κορίτσι, διαφορετικό από τους συνομηλίκους του, με πολύ διευρυμένη αντίληψη και ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση. Στο πρώτο επεισόδιο μαθαίνουμε ότι το κοριτσάκι μεγαλώνει με τη θεία της από τότε που γεννήθηκε, η οποία όμως τώρα την εγκαταλείπει και έτσι αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, τον Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν.

Ο Ντεμίρ είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στην ζωή του. Συλλαμβάνεται την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Οϊκιού. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του, όμως δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με το συνέταιρό του, Ουγκούρ, από την μια μεριά προσπαθούν να γλυτώσουν από την Οϊκιού κι από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μια μεγάλη αρπαχτή. Η Τζαντάν, που βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής της μεγάλης αρπαχτής, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι, των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις, είναι ότι το μεγάλο μυστικό «κρύβεται» στην Οϊκιού.

Απολαύστε το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: