Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - τι θα δείτε στον ΣΚΑΙ την Παρασκευή 14/9

Η Σουρεϊγιά επιστρέφει για ένα γάμο κι ένα διαζύγιο!
pic
13/09/2018 - 14:30

Στη συνάντηση του Οσμάν με την Μπαχάρ για να πάρει το κινητό του έρχεται η ξαδέλφη της Μπουρτζού. Καθώς την πιάνει μια κρίση δύσπνοιας ο Οσμάν την βοηθά, αλλά το κορίτσι φεύγει πολύ γρήγορα. Ο Γκαρίπ επιστρέφει στο δικηγορικό γραφείο του και διαπιστώνει κοιτώντας τους φακέλους του ότι έχει αναλάβει μια υπόθεση εναντίον της Εσμά Μποράν.

Η Ρεϊχάν δυσανασχετεί που η Ντιλάρα κάνει τις προετοιμασίες του γάμου χωρίς να την συμβουλευτεί, αλλά ο Αντέμ είναι καλοδιάθετος. Ο πρώτος στον οποίο σπεύδει να δώσει προσκλητήριο είναι ο Φικρέτ!
Δείτε το σχετικό promo video: Ο Αντέμ καλεί τον Φικρέτ στο γάμο του!

Η Εσμά μαθαίνει τα νέα για τον χωρισμό του Φαρούκ και ενθουσιάζεται. Η πρώτη της κίνηση είναι να δώσει το μεγάλο δωμάτιο στην Ιπέκ και τον Φικρέτ, ενώ η αμέσως επόμενη να κανονίσει να συναντηθεί ο Φαρούκ με την Μπεγκιούμ και τον Εμίρ. Ο Φαρούκ και η Σουρεϊγιά, που εν τω μεταξύ επιστρέφει στην Προύσσα, υποφέρουν χώρια..
Δείτε το σχετικό promo video:  Ο Φαρούκ βασανίζεται από τις αναμνήσεις, ενώ η Σουρεϊγιά επιστρέφει! - υπέροχο τραγούδι! -

Η Σουρεϊγιά επικοινωνεί με τον Τζαν, αδερφό της Φιγκέν που είναι δικηγόρος. Η Ντιλάρα και η Σενέμ τη βρίσκουν καθώς επιστρέφει από το αεροδρόμιο και την πάνε εκείνες στον Τζαν. Αυτός την υποδέχεται σ ένα γκαράζ όπου κάνει πρόβα με τη μπάντα του! Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση;
Δείτε το σχετικό promo video:  Σουρεϊγιά - Τζαν: μία εκρηκτική συνάντηση!

Ο Φικρέτ ενημερώνει τον Φαρούκ για την υπόθεση του Αντέμ και τις προθέσεις του και την επερχόμενη επίσκεψη του δικηγόρου του Αντέμ στο σπίτι.
Ο Φαρούκ, χαίρεται που βλέπει το γιο του και την Μπεγκιούμ, στην οποία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της όσο κάνει τη θεραπεία της. Η Εσμά αντιλαμβάνεται την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους και νιώθει μεγάλη ικανοποίηση.
Δείτε το σχετικό promo video:  Δίνει ελπίδες ο Φαρούκ στην Μπεγκιούμ;

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: