ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ - dvd 32 - περίληψη (τέλος α' κύκλου)

Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, τελικά;
pic
03/09/2018 - 09:34

Πελίν και Αρζού θέτουν το σχέδιο τους σε εφαρμογή και η μία πάει να σκοτώσει την Μπουρτζού και η άλλη την Μερβέ. Το σχέδιο όμως ανατρέπεται όταν η Αρζού βλέπει την Μπουρτζού να φθάνει στο πάρτι και να υπονοεί ότι έκανε την Πελίν θύμα της. Το κινητό της Πελίν στα χέρια της Μπουρτζού τρομοκρατεί την Αρζού. Τι έχει συμβεί στην Πελίν; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PROMO VIDEO TOY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Ο Σερχάν, που έχει ανακαλύψει τη σχέση της Μερβέ με την Ελίφ, ακολουθεί την Ελίφ και τη βλέπει να φθάνει στο πάρτι.  

Για την Μπουρτζού και την Αρζού οι όροι έχουν αντιστραφεί και τώρα η πρώτη παίρνει το ρόλο του επίδοξου δολοφόνου. Στέλνει στην Αρζού έναν δηλητηριασμένο χυμό, την ώρα που ο Μεχμέτ καταφτάνει αγωνιώντας. Θα φτάσει ο χυμός στα χείλη της Αρζού; Πόσα χέρια θα αλλάξει αυτός ο χυμός; Και ποιος θα τον πιει τελικά;

O Μεχμέτ θέλει να πάρει την Αρζού και να φύγουν, αλλά εκείνη δεν πάει πουθενά. Βρίσκει την Μπουρτζού στην τουαλέτα και της επιτίθεται! Η Αρζού και η Μπουρτζού παλεύουν άγρια. Η Ογιά και η Μερβέ μπαίνουν στο μπάνιο και βρίσκουν την Μπουρτζού στο πάτωμα. Η Μερβέ την εκβιάζει να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό και την στέλνει στο νοσοκομείο. 

Η Ελίφ εξακολουθεί να καραδοκεί περιμένοντας την ευκαιρία της να σκοτώσει την Ογιά, αλλά ο Σερχάν παραμονεύει και την πιάνει στην φάκα! Η Ελίφ φεύγει έξαλλη από το πάρτι και λέει στην Μερβέ ότι το σχέδιο ακυρώνεται.  

Η Ογιά προσπαθεί να ηρεμήσει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω της, όταν στο πάρτι καταφτάνει η Πελίν, αποφασισμένη να σκοτώσει την Μερβέ! Ποιος θα τη σταματήσει;  Λίγο αργότερα, ο Σερχάν φέρνει αντιμέτωπες την Ογιά με την Μερβέ! Θα υποχωρήσει η Μερβέ από τις απαιτήσεις της; Μήπως αυτή η συνάντηση θα κάνει τελικά τον Σερχάν να νιώσει παρείσακτος; Η Πελίν και η Αρζού εμφανίζονται στο δωμάτιο και διώχνουν με τρόπο τον Σερχάν. Οι τέσσερις "φίλες" τσακώνονται άγρια και η Ογιά καταλήγει στο στόχαστρο των υπολοίπων!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα, τα αίματα έχουν ανάψει και οι τέσσερις γυναίκες επιτίθενται η μια στην άλλη. Ποιος θα είναι το θύμα εκείνης της ημέρας; Θα είναι το μόνο θύμα; Ο επιθεωρητής Κεμάλ είναι σίγουρος ότι την ημέρα του πάρτι έγιναν δυο φόνοι! 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: