Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Οζτζάν Ντενίζ στο πατέρα του!

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού
pic
20/07/2018 - 08:10

Ο πατέρας του Οζτζάν Ντενίζ, ο Σαντίκ Ντενίζ, εδώ και ένα χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο ακολουθώντας θεραπεία για τη νόσο. Ωστόσο, τελικά νικήθηκε. 


 
Ο Οζτζάν Ντενίζ, για να καταφέρει να δει ο πατέρας του να δει τον εγγονό του, είχε κανονίσει η σύζυγος του να γεννήσει στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν κι εκείνος. Έτσι, ο ηθοποιός είχε μεταφέρει το μωρό από τον δεύτερο όροφο στον τέταρτο, προκειμένου να τον δει ο παππούς του. 

Στην κηδεία του Σαντίκ Ντενίζ παρευρέθηκαν εκατοντάδες γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, θαυμαστές του ηθοποιού, αλλά και ο Πρόεδρος της Τουρκίας. Ο ηθοποιός θέλησε μέσα από το λογιαριασμό του στο instagram να τους ευχαριστήσει όλους, αλλά και να αποχαιρετήσει τον πατέρα του. Διαβάστε το μήνυμά του:

"Ευχαριστώ πολύ τον αξιότιμο πρωθυπουργό μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην κηδεία, όσους έστειλαν τα συλλυπητήρια τους από τα κοινωνικά δίκτυα και όσους αγαπημένους μας πήραν τηλέφωνο.  

Να είμαι μπαμπάς και να ενταφιάζω τον μπαμπά μου. Αποκτώντας ένα γιο έζησα την ίδια στιγμή  δύο δυνατά συναισθήματα. Σε όποια ηλικία κι αν είστε, όσο προετοιμασμένοι κι αν είσαστε, ο θάνατος και η γέννηση είναι δυο φαινόμενα που όταν έρθετε αντιμέτωποι, δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα σας επηρεάσουν. Και πόσο μάλλον η γέννηση του παιδιού σας και ο θάνατος του πατέρα ή της μητέρας σας.

Όλοι οι λογαριασμοί κλείνουν, η ψυχή σας θα συγχωρήσει όλους τους τιμωρηθέντες. Θα σας γίνει πιο ξεκάθαρο με τι μπορεί να ζήσει κάνεις και με τι δεν μπορεί να ζήσει. Ορίστε, αυτά είναι όσα έζησα.

Ο Θεός να μην αποκόψει κανέναν από τους εκλιπόντες αγαπημένους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα σου ΜΠΑΜΠΑ. Όσα αφήσαμε στη μέση, μόλις έρθει η ώρα θα τα ολοκληρώσουμε. Να έχεις αιωνίως γαλήνη".

 

 

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: