ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ (Kirgin Cicekler) : dvd 101 - περίληψη

Ο Κεμάλ σκοτώνει την Μεσουντέ!
pic
13/06/2018 - 16:58

Ο Κεμάλ, αφού τραυματίζει σοβαρά τη Μεσουντέ, φεύγει από το σπίτι κι αναγκάζεται να αφήσει πίσω τον Μετίν. Ενώ η Μεσουντέ μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ο Κεμάλ προσπαθεί να προλάβει το σκάφος που θα τον απομακρύνει από την Πόλη. Θα το προλάβει; Ο Σερκάν τυχαία πληροφορείται το γεγονός κι ενημερώνει την Εϊλούλ. Τα κορίτσια και η Φεριντέ βρίσκονται δίπλα στην Εϊλούλ. 

Η Σελίν μαθαίνει για την αγωγή που της έχει κάνει ο Γκιουνέι και πηγαίνει στο σπίτι του για να κατηγορήσει την Σονγκιούλ. Η Σονγκιούλ θυμώνει με την πράξη αυτή του Γκιουνέι και ακολουθούν στιγμές έντασης μεταξύ του ζευγαριού. Η Ζεχρά παίζει το τελευταίο της χαρτί και δηλώνει στον Σεντουλάχ ότι πηγαίνει να κάνει έκτρωση. Ο Σεντουλάχ αναγκάζεται να συναντήσει τη Σονγκιούλ για να πάρει τη συγκατάθεσή της για να γράψει το σπίτι στην Ζεχρά, ενώ παράλληλα της ανακοινώνει ότι πρόκειται να αποκτήσει ένα αδερφάκι. Πώς θα αντιδράσει το κορίτσι; Θα δεχτεί να παραχωρήσει το σπίτι;

Η Μεσουντέ χειρουργείται και μεταφέρεται στην εντατική, αφού η κατάστασή της είναι σοβαρή. Η Εϊλούλ μπροστά στο ενδεχόμενο να μην ξαναδεί τη μητέρα της, αναθεωρεί τις απόψεις της, τη συγχωρεί και κάνει σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Δυστυχώς, η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια ... Η απώλεια της Μεσουντέ φορτίζει συναισθηματικά τα κορίτσια γιατί όλες τους ταυτίζονται με την Εϊλούλ και ξυπνούν στις μνήμες τους οι παρόμοιες στιγμές που έχουν βιώσει.

Στο μεταξύ, ο Γκιουνέι κι η Σονγκιούλ αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα...

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: