Ελτσίν Σανγκού, Μπενσού Σοράλ ή Ασλί Ενβέρ; Ποια χώρισε;

Πάντως δεν είναι η πρώτη της φορά...
pic
16/04/2018 - 10:34

Η σωστή απάντηση είναι η Ασλί Ενβέρ, την οποία τα δημοσιεύματα την θέλουν να έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Μουράτ Μποζ μετά από 2,5 χρόνια που είναι μαζί. Η απόφαση φαίνεται να είναι κοινή, ενώ η Ασλί έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί. Ο χωρισμός χαρακτηρίστηκε ξαφνικός, αφού μόλις πριν ένα μήνα η Ασλί είχε ανεβάσει φωτογραφία των δυο τους στο instagram, γράφοντας "σ' αγαπώ"!

 

Η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει το 2016, όταν η Ασλί συμμετείχε στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου "O Ses Türkiye" (Η φωνή της Τουρκίας - αντίστοιχο του Τhe Voice), στο οποίο ο Μουράτ είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Το ζευγάρι είχε περάσει μια μεγάλη κρίση και τελικά χώρισε Μάιο του 2017. Τότε, ο χωρισμός  είχε διαρκέσει 2 μήνες. Στην συνέχεια, Ασλί και Μουράτ αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή και μάλιστα, είχε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου.

Τον τελευταίο καιρό όλοι πίστευαν ότι ήταν πολύ κοντά στο επόμενο βήμα προς το γάμο. Γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού ήταν απροσδόκητη.  

Ωστόσο και οι δύο δεν έχουν ακόμη διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Tι είπε για το χωρισμό ο κολλητός του Μουράτ
 
Ο καλός φίλος του Μουράτ Μποζ, ο κωμικός Εσέρ Γενενλέρ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον πρόσφατο χωρισμό του καλού του φίλου, απάντησε ότι δεν γνώριζε την είδηση, ενώ σχολίασε: "Ακόμη δεν έχω μιλήσει με το Μουράτ. Ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα τα ξαναβρούν αυτοί!"

 
Πηγή:http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/eserden-murat-boz-asli-enver-ayriligina-ilk-yorumu-40805426

 

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: