Νεσλιχάν Αταγκιούλ: «Ντρέπομαι να είμαι ο εαυτός μου μπροστά στην κάμερα!»

Είναι έτοιμη να γίνει μητέρα;
pic
12/03/2018 - 21:29
Η Νεσλιχάν Αταγκιούλ έδωσε συνέντευξη στη φωτογράφο Αϊτέν Αλπούν για το κανάλι της στο Youtube. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε άγχος που η συνέντευξη θα γινόταν στο χώρο της. Συγκεκριμένα είπε «Η δουλειά μου είναι να υποδύομαι απέναντι από την κάμερα έναν άλλο άνθρωπο. Όταν πρόκειται να εμφανιστώ μπροστά στην κάμερα ως "Νεσλιχάν" μαζεύομαι γιατί ντρέπομαι. Αντίθετα, όταν υποδύομαι κάποιο ρόλο μπορώ να είμαι πολύ χαλαρή».

Στην ερώτηση εάν σκέφτονται με το σύζυγο της, Καντίρ Ντοουλού, να κάνουν παιδί, η ηθοποιός απάντησε «Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω παιδί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που γίνεται προγραμματισμένα ή όχι. Εμείς πάντως έχουμε παντρευτεί και συμφωνούμε πως και τα παιδιά είναι όμορφο πράγμα».

Όταν η όμορφη Νεσλιχάν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι τα παιδιά βοηθούν τους γονείς να καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους, εκείνη απάντησε: «Αυτή τη στιγμή μπορώ μόνο να το φανταστώ, αφού δεν γνωρίζω καθόλου το συναίσθημα του να έχει κανείς παιδιά. Αλλά ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί;»

Στην ερώτηση αν πρέπει οι άνθρωποι να διερωτόμαστε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας και για τον κόσμο γενικότερα, η όμορφη Νεσλιχάν αποκρίθηκε: «Λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και τελικά να που υπάρχει. Το να σκέφτεται κανείς και μόνο, είναι πολύτιμο. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να σκέφτονται όμορφα. Η συνείδηση των ανθρώπων βοηθά πολύ. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι κάνει κάτι για την προσωπική του ανάπτυξη και καλλιέργεια είτε με διαλογισμό, είτε με γιόγκα. Αλλά η συνειδητότητα δεν είναι κάτι πρακτικό για να το δεις στην πράξη. Δεν βρίσκεις τον εαυτό σου τεντώνοντας απλά το σώμα σου. Πρέπει να βάλεις και το μυαλό σου να δουλέψει». 
 

Πηγή:http://www.milliyet.com.tr/neslihan-atagul-bacak-acmakla-magazin-2620424/

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: