Η ΝΥΦΗ

Η ΝΥΦΗ - dvd 32 - περίληψη

Θα καταφέρει ένα μωρό να φέρει την αγάπη στην οικογένεια Μποράν;
pic
12/02/2018 - 15:00
Η Εσμά βλέπει την είδηση του ανοίγματος του τάφου του Φεβζί στις εφημερίδες και εξοργίζεται. Πρώτα η Σουρεϊγιά και μετά ο Γκαρίπ είναι οι δύο που αποτελούν τους στόχους για τα φαρμακερά της βέλη. Κι όταν λίγο αργότερα μαθαίνει ότι υπεύθυνος για τη διαρροή είναι  ο Φικρέτ, τότε τα βάζει με τον Φαρούκ.

Ο ξυλοδαρμός της Ντιλάρα δεν αφήνει τον Αντέμ να χαρεί καθόλου για το πλήγμα που προκάλεσε στους Μποράν. Το μόνο που έχει στο νου του είναι πως θα τον συγχωρέσει η γυναίκα του. Εκείνη θα του δώσει την ευκαιρία που ζητά, αλλά ποιος θα είναι ο όρος που θα θέσει;

Οι σχέσεις του Φαρούκ με τον Φικρέτ έχουν φθάσει στα άκρα, ενώ κάθε κουβέντα τους οδηγεί σε καβγά. Οι τόνοι πέφτουν μόνο με την άφιξη του μωρού στο σπίτι. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, εκτός από την Ιπέκ που εξακολουθεί να μη θέλει να έχει καμία επαφή με την κόρη της.

Ο έρωτας φαίνεται να θέλει να κάνει πιο έντονη την παρουσία του στην Προύσσα. Ο Οσμάν επιδιώκει άλλη μια συνάντηση με την κόρη του Γκαρίπ, ενώ ο Τζαν διεκδικεί την Μπεγκιούμ. Τέλος, η προσωρινή γραμματέας του Φικρέτ φαίνεται να του έχει μεγάλη αδυναμία….

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: