Κιβάντς Τατλιτούγ: ο έρωτας τον κάνει ποιητή!

Υπέροχο μήνυμα από την αγαπημένη του στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram
pic
12/01/2018 - 12:00

Ο Κιβάντς Τατλίτουγ και η στυλίστρια Μπασάκ Ντιζέρ, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2016, πέρασαν τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές τους στην Ουαλία και από τις φωτογραφίες που είδαμε στα social media ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι για δυο.Ο γοητευτικός ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές του, από το λογαριασμό του στο instagram, μια ρομαντική φωτογραφία από τις διακοπές τους.

Επίσης, μοιράστηκε μία φωτογραφία που ανέβασε η Μπασάκ Ντιζέρ στο δικό της λογαριασμό, στην οποία είχε και το ακόλουθο ρομαντικό μήνυμα:

 "Πάντα στέκεται δίπλα μου βράχος και με στηρίζει... Η καρδιά μου φτερουγίζει στις παλάμες του, τα χέρια μου λιώνουν όταν με κρατάει σφιχτά... Γιατί αν με κρατήσει, με κρατάει πολύ σφιχτά, με αγκαλιάζει ασφυκτικά πολύ. Κάθε μου κύτταρο το κάνει να το αισθανθεί, χάνεται εκείνη τη στιγμή το "εγώ" και αναδύεται το "εμείς".  Όχι, σήμερα δεν είναι κάποια ιδιαίτερη μέρα... απλά νοστάλγησα τους ιδιαίτερους ανθρώπους. Η δύναμη  έρχεται από κάποιο άγνωστο μέρος πολύ - πολύ βαθιά μέσα... Αν πρόκειται να αγκαλιάσετε τις αγαπημένες σας, να τις αγκαλιάζετε ασφυκτικά πολύ, να το αισθανθούν οι καρδιές τους." 


Πηγή: http://www.hurriyet.com.tr/kalbim-onun-avuclarinda-atar-40697831

Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: