Ποια τούρκικη σειρά θέλετε να δείτε στη VictoryTv; Ψηφίστε & επιλέξτε!

Αποκλειστικά για τους φίλους του victorytv.gr!
pic
09/01/2018 - 12:45

Μάθετε περισσότερα για την κάθε υποψήφια σειρά!

VATANIM SENSIN

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι, ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκιουζάρ Κορέλ στη μεγαλύτερη ίσως τηλεοπτική παραγωγή ως σήμερα. Εκτός από τις εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, στη σειρά αυτή εντυπωσιάζει η σκηνοθεσία και τα σκηνικά.

Ο Τζεβντέτ είναι ένας επιτυχημένος στρατιωτικός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που πολεμά για την πατρίδα του στους Βαλκανικούς Πολέμους, ακόμα κι όταν όλα πια έχουν τελειώσει. Η μητέρα του, η γυναίκα του (Αζιζέ) και τα τρία παιδιά τους μένουν στη Θεσσαλονίκη.
Ο Τζεβντέτ κάποια στιγμή προδίδεται από τον καλύτερό του φίλο, τον αξιωματικό Τεβφίκ και καταλήγει ημιθανής σε ελληνικό στρατόπεδο.
Η Αζιζέ μαθαίνει ότι ο Τζεβντέτ πέθανε και ο Τζεβντέτ μαθαίνει ότι όλη η οικογένεια του σκοτώθηκε. Ο Τεβφίκ, που πάντα ήταν ερωτευμένος με την Αζιζέ, βρίσκει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα της και να την διεκδικήσει.     
Οκτώ χρόνια αργότερα κι ενώ η Αζιζέ ζει στη Σμύρνη και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τεβφίκ, ο Τζεβντέτ εμφανίζεται στη ζωή τους ως Έλληνας υψηλόβαθμος αξιωματικός. Μετά το πρώτο σοκ όλων, ο Τζεβντέτ διεκδικεί πίσω την οικογένεια του, που όμως δεν μπορεί να τον δεχτεί, καθώς πλέον είναι με το μέρος των Ελλήνων.   

Πρωταγωνιστές : Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Celile Toyon, Miray Daner, Pinar Deniz, Kubilay Aka
Σκηνοθεσία: Durul Taylan, Yagmur Taylan
Σενάριο: Necati Sahin, Nuran Evren Sit


 

 "Aşk ve Mavi"

Η σειρά “Ask ve Mavi” συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, ενώ κάθε εβδομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της θεαματικότητας.

Είναι η ιστορία του Αλί και της Μαβί, που γνωρίστηκαν δια αλληλογραφίας τα χρόνια που εκείνος βρέθηκε στη φυλακή για το φόνο ενός άνδρα, του Αχμέτ.
Η Μαβί περιμένει τον Αλί έξω από τη φυλακή της ημέρα της αποφυλάκισης του και λίγο μετά αποφασίζουν να παντρευτούν.
Αυτό που δεν γνωρίζει ο Αλί είναι πως η Μαβί δεν επέλεξε τυχαία να αλληλογραφεί μαζί του, ούτε να τον παντρευτεί. Είναι η αδερφή του Αχμέτ και σκοπός της είναι να σκοτώσει τον Αλί την πρώτη βραδιά του γάμου τους.
Αντίστοιχα, αυτό που δεν γνωρίζει η Μαβί είναι πως δεν σκότωσε ο Αλί τον αδερφό της, αλλά χρεώθηκε το φόνο για να προστατεύσει τον πραγματικό δολοφόνο, που δεν είναι άλλος από τον αδερφό του Τζεμάλ.
Τα κρυμμένα μυστικά απειλούν να συνθλίψουν τον Αλί και τη Μαβί! Είναι πράγματι αυτό που έχει γράψει το πεπρωμένο τους;

Πρωταγωνιστές: Emrah Erdoğan,  Burcu Kıratlı, Kenan Bal, Işıl Yücesoy, Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Osman Karakoç και Gülderen Güler
Σκηνοθεσία: Hakan Arslan
Σενάριο: Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu
 

"Tatli Intikam" 

Νεανική, γρήγορη και εύθυμη σειρά που αγαπήθηκε περισσότερο από το νεανικό κοινό.

H Πελίν, αν και πιστεύει ότι ο έρωτας δεν έχει σταθεί καλός μαζί της, αποφασίζει τελικά να παντρευτεί τον Τόλγκα, τον άντρα των ονείρων της. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου ο γαμπρός εξαφανίζεται και η Πελίν μένει και πάλι μόνη.
Μέσα στη δυστυχία που βιώνει η κοπέλα μετά από την επώδυνη αυτή εμπειρία, μία γυναίκα της λέει ότι για όλα τα άσχημα που της συμβαίνουν ευθύνεται κάποιος από το παρελθόν της που την έχει καταραστεί επειδή του φέρθηκε άσχημα. 
Καθώς η Πελίν αναμοχλεύει το παρελθόν της, θυμάται τον Τανκούτ, έναν συμφοιτητή της που υπήρξε ερωτευμένος μαζί της στο κολέγιο. Τότε είχε απορρίψει τον έρωτα του μπροστά σε όλους, κάτι που τον ανάγκασε να αλλάξει σχολή και να αρχίσει μία καινούρια ζωή.  
Ο Τανκούτ πήγε στο εξωτερικό, προσπάθησε να ξεπεράσει όσα έζησε και έγινε σεφ. Κάποια χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Τουρκία και άνοιξε το δικό του εστιατόριο.
Η Πελίν θέλει να βρει τον Τανκούτ και να τον παρακαλέσει να την συγχωρέσει, ώστε να απαλλαγεί και αυτή από την κατάρα που την ακολουθεί. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Ο Τανκούτ είναι πια ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος θεωρεί ότι έφθασε πια η στιγμή να πάρει την εκδίκηση του από την Πελίν!

Πρωταγωνιστές: : Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Zeyno Günenç 
Σενάριο: Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Yasemin Özek, Leyla Uslu Oter
Σκηνοθεσία: Baris Ercetin


Δείτε επίσης τα πιο δημοφιλή της ημέρας: